Från Toe Guard kommer riktigt bekväma och säkra arbetsskor och kängor med passform som passar både män och kvinnor.

Med Toe Guard på fötterna kan du hålla fokusen på jobbet. Du står och går bekvämt och dina fötter skyddas av utmärkta material och smart design. Det här är ett märke som står för hög kvalitet och en design som är gjord för att erbjuda god passform. Hos oss finner du modellerna som är gjorda för att ge dig ett riktigt bra stöd oavsett om du behöver varma och isolerade arbetskängor för utomhusjobb eller letar efter en lättare skyddssko för industriarbete!

Visa som Rutnät Lista

15 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. TG10002 Skosnören Toe Guard
  Från 30,00 kr
 2. TG80265 Skyddskänga Flash
  Från 790,00 kr
 3. TG80285 Skyddssko Industry
  Från 790,00 kr
 4. TG80295 Skyddskänga Boulder
  Från 965,00 kr
 5. TG80420 Skyddskänga Alaska
  Från 1 545,00 kr
 6. TG80430 Skyddskänga Nitro
  Från 1 360,00 kr
 7. TG80440 Skyddssko Trail
  Från 1 215,00 kr
 8. TG80460 Skyddssko Phantom
  Från 1 055,00 kr
 9. TG80470 Skyddskänga Icon
  Från 1 055,00 kr
 10. TG80510 Skyddssko Sprinter
  Från 1 010,00 kr
 11. TG80520 Skyddskänga Jumper
  Från 1 165,00 kr
 12. TG80530 Skyddssko Wild Low
  Från 1 000,00 kr
 13. TG80535 Skyddssko Wild WR Låg
  Från 1 085,00 kr
 14. TG80540 Skyddskänga Wild Mid
  Från 1 095,00 kr
 15. TG80545 Skyddskänga Wild WR Mid
  Från 1 175,00 kr
Visa som Rutnät Lista

15 artiklar

per sida
Fallande ordning

Fördelar med Toe Guard arbetsskor
Det är inte konstigt att så många väljer Toe Guard som arbetsskor. Detta inom vitt skilda branscher. Om du behöver skydda dina fötter mot hårda föremål, maskiner och verktyg samt hårda golv och kyla så är detta ett märke som har mycket att erbjuda!
De främsta fördelarna med Toe Guard skyddsskor är:
Material av hög kvalitet
Toe Guard använder högkvalitativa material för att tillverka sina skyddsskor. Detta är mycket viktigt för dig som vill få ut mesta möjliga av dina arbetskängor. Bra material är också nödvändiga för att du ska kunna arbeta länge med skorna på utan att uppleva att fötterna blir trötta och slitna av det.
Bra material säkerställer:
• God hållbarhet
• Komfort
• Gott stöd
• Flexibilitet
Toe Guard skorna är designade för att tåla tuffa förhållanden, tung användning och ge skydd till bäraren. Detta oavsett om du jobbar i skogen eller på ett industrigolv.
Komfort är otroligt viktigt
Skyddsskor från Toe Guard är designade med komfort i åtanke. De har ergonomisk design, material som andas och dämpning för att ge komfort även under långa arbetstimmar. Du kan röra dig fritt och säkert utan att fundera på vad som händer i golvnivå.
Det här är ju väldigt viktigt inom många olika branscher. Om du slipper hålla ett öga på underlaget med tanke på dina skor kan du fokusera på vad du har i händerna. Du kan känna dig trygg med skor som inte halkar omkring och behöver inte hoppa till av rädsla om något faller ner mot dina fötter.
Säkerhetsfunktioner som du kan lita på
Toe Guard skyddsskor är designade med olika säkerhetsfunktioner för att skydda arbetare från olyckor och skador. Skorna är halksäkra, punkteringssäkra och designade för att förhindra utmattning av fötterna. Detta är sådant som kan minska risken för olyckor avsevärt och som får dig att slappna av på jobbet.
Oavsett om det är vinter och minusgrader där du jobbar eller en svettig sommardag på ett golv där någon har spillt olja så är du trygg i dina Toe Guard kängor. Även en lättare arbetssko som Industry har en aluminiumtåhätta såväl som skydd under foten mot spik.
Brett utbud av stilar
Toe Guard erbjuder ett brett utbud av skyddsskor i olika stilar, färger och storlekar, som passar olika branscher och preferenser. Skorna är designade för att vara funktionella, bekväma och snygga. Detta är ju något som bidrar med en känsla av trygghet men också något som gör att den som har skon på sig får en känsla av professionalitet.
Du kan välja en skyddskänga som Wild med ett fint inslag av gul färg eller något som kan kännas mer neutralt som Flash arbetskänga som är helt i svart. I och med att skorna är gjorda i en ganska neutral stil så är det enkelt att hitta rätt. Detta oavsett om du är man eller kvinna.
Prisvärda skor för olika industrier
Trots att de är gjorda av högkvalitativa material är Toe Guard skyddsskor prismässigt överkomliga och de ger god valuta för pengarna. Skorna är konkurrenskraftiga vilket gör dem tillgängliga för arbetare i olika branscher som behöver pålitliga och hållbara skyddsskor.
Du har råd med Toe Guard oavsett om du är entreprenör med egen firma eller om du leder ett helt lag med arbetare som behöver bra skor till ett rimligt pris. Att skorna dessutom håller länge är ju också något som bidrar till att de är så pass prisvärda.
Välj rätt Toe Guard arbetssko för dina uppgifter
När du ska välja arbetsskor från Toe Guard är det viktigt att du beaktar hur de ska användas. Det är inte ovanligt att ha flera par för att till exempel få en lättare sko för inomhusarbeten och varmare sommarmånader såväl som en varm och skön känga för kallare årstider.
Tänk på att det finns olika modeller med olika höjd på skon. Välj en modell som ger rätt typ av skydd för dina arbetsuppgifter. Var också medveten om saker som snörning som kan skilja sig lite mellan olika modeller.
Dessutom kan du notera att vissa modeller från detta märke har en liten ögla på den bakre delen av skon. Detta är mycket praktiskt för dig som tycker om att få lite stöd då du drar på dig skon.
Toe Guard arbetsskor kan rekommenderas för:
• Industrijobb
• Snickerijobb
• Byggjobb
• Målerijobb
• Skogsarbete
• Tyngre köksjobb
Toe Guard historia
Toe Guard är ett företag som ingår i Hultafors Group som är ett av Europas största företag inom kategorin professionella arbetskläder och skyddsskor. Sedan starten har Toe Guard fokuserat på skyddsskor såväl som arbetskängor av hög kvalitet. Liksom namnet antyder så skyddar deras skor tår såväl som resten av foten som du står stadigt på i skor och kängor för alla väderförhållanden.
Summering
Med Toe Guard på fötterna kan du fokusera på ditt jobb och det oavsett om det utförs på ett hårt industrigolv eller ute i skogen. Toe Guards skor är gjorda för att skydda dina fötter mot hårda och tunga föremål såväl som väder och vind.
Var bara säker på att välja en modell som är väl anpassad för hur du kommer att använda dina skyddsskor. Det finns modeller som är bättre lämpade för varma klimat såväl som kängor som passar perfekt för arbete i snö och minusgrader.