Kombiknivar

" När vi utvecklade våra hantverkarknivar tog vi hjälp av de verkliga experterna, professionella hantverkare. Vi studerade deras arbete, lyssnade på önske målen och försökte identifiera deras behov. Vi gjorde prototyper som proffsen testade, sedan justerades de och testades igen. Slutresultatet blev en unik serie knivar anpassade efter hur hantverkare faktiskt arbetar. Knivbladen är tillverkade av japanskt stål och eggen är slipad
i flera steg med en avslutande bryning på läderskiva. Både skaften och hölstren är tillverkade av extra slagtålig polypropen, PP-plast. Vi har använt oss av olika färger på skaften så att du lätt ska kunna känna igen dina favoritknivar.\"

Dubbelhölster av slagtålig PP-plast som sammanfogats med nit och kraftigt läder. Med ett dubbelhölster har du alltid tillgång till de två knivar du använder mest. Finns i fem olika kombinationer. När knivarna är utslitna behåller man hölstret och kompletterar med nya knivar. Hultafors breda sortiment av kombiknivar för yrkesarbetare gör att du enkelt kan hitta din favorit. Hultafors kvalitet och kunskap på knivar gör att du kan känna dig komplett."
Filter  
Färg  
Tillverkare  
Storlek  
Pris  
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida
Fallande ordning
 1. Dubbelhölster HVK / HVK
  180,00 kr
 2. Dubbelhölster GK / HVK
  190,00 kr
 3. Dubbelhölster HVK / ELK
  175,00 kr
 4. Dubbelhölster STK / HVK
  195,00 kr
 5. Dubbelhölster STK / ELK
  190,00 kr
 6. Dubbelhölster EDC 25 / HVK
  275,00 kr
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

per sida
Fallande ordning