Lavoro

LAVORO har en 30-årig erfarenhet av att producera och designa proffesionella skor, en bred panel av experter från olika kompetensområden som krävs för att leda sektorn i Portugal.

LAVORO har kapaciteten - med stöd av SPODOS, deras Foot Science Center - för att kategorisera arbetsmiljöer för att välja vilken typ av skodon som bäst passar alla olika yrkens utmaningar.

Hitta den bästa tekniska, podiatriska och biomekaniska lösningarna använda lämpligt material optimera produktiviteten och säkerställa högst kvalitet på slutprodukten även övervaka produktens effektivitet på plats för att optimera skyddet på skornas fothälsa.

Visa som Rutnät Lista

2 artiklar

per sida
Fallande ordning
  1. Lavoro Icelandicc
    Från 1 995,00 kr
  2. Lavoro Avatar
    Från 1 295,00 kr
Visa som Rutnät Lista

2 artiklar

per sida
Fallande ordning

Att vara medveten om att foten, som stöd för det posturala systemet, är ett element av stor relevans för hela kroppens struktur, där strävar Lavoro efter att producera professionella skor som kombinerar rätt säkerhet för foten med innovativa material, estetiska tendenser för varje säsong, samtidigt som den bär upp fotens struktur och bevarar den korrekta ställningen för foten.

Förekomsten av biomekaniska funktioner i professionella skor(dämpning,stabilitetskontroll och rörelsekontroll) syftar, förutom att korrigera vissa anatomiska fotfel, att anpassa sig till de olika biomekaniska kraven i olika yrken.

LAVORO professionella skor, som alla annan personlig skyddsutrustning, måste vara i enlighet med föreskrifterna för skydd. Förutom det strikt obligatoriska kraven, bör dina skor ta hänsyn till andra faktorer som förbättrar komforten, som t.ex designen, användningen av tekniska material och lösningar, bland annat.

Ovandelen är väldigt viktig – hos de flesta fall det ska ha naturliga material, som läder eller ett tyg som andas. I vissa sektorer är det till och med nödvändigt där har Lavoro med sin breda erfarenhet blivit ett naturligt val