9562 Weather Flex Dry handskar

I lager
SKU
9562-snick
Från 285,00 kr
Snickers
Smidig, vattenavvisande arbetshandske med tunt foder som ger mycket god fingertoppskänsla när du utför lättare arbete i våta och kalla miljöer. Handsken är tillverkad i ett vattentätt 2-lagersmaterial och har fleece på insidan för optimal komfort.

Följsam arbetshandske som skyddar mot väder och vind och ger mycket god precision och komfort vid lättare arbete i våta och kyliga förhållanden. Handsken är tillverkad i ett vattentätt 2-lagersmaterial och har mjuk, isolerande fleece på insidan för extra värme. Tack vare den förböjda formen och det tunna tyget sitter den dessutom perfekt och ger perfekt känsla så att du kan arbeta effektivt. Arbetshandsken har även silikontryck i handflatan och på fingrarna för optimalt grepp, förstärkning på tummen, nästorkningsyta i fleece och längre manschett på ena sidan som gör den lättare att ta på och ger extra skydd. Certifierad enligt EN 388.

Funktioner:

• Vattentätt 2-lagerstyg med mjuk fleece på insidan

• Silikontryck i handflatan och på fingrarna för perfekt grepp

• Förböjda fingrar resår runt handleden för optimal passform och fingertoppskänsla

• Förstärkning på tummen och strategiskt placerad söm vid pekfingret för komfort och precision

• Längre manschett på ena sidan som gör handsken lättare att sätta på och knapphål för fastsättning av krok eller karbinhake

Material:

100 % polyester
Skriv recension
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Logga in eller skapa ett konto