Arbetskläder
Nyhetsbrev
Kontakt
Arbetsbyxor.com
P & T i Solna AB
Råsundavägen 107
16950 Solna, Sweden

www.arbetsbyxor.com
08-730 58 00

Våra leverantörer av arbetskläder etc.

Designed with todays casual lifestyle in mind. Beckum workwear projects a modern image that offers a superb functionality and comfort.

1832 öppnar Ryttmästare Leonard Groll den första arbetarboden ”L.Grolls Lärftshandel” i Gamla Stan, Stockholm. Ägs sedan december 2010 av Litorina Kapital, Egen produktion och produktutveckling av skyddshjälmar, arbetskläder och arbetshandskar.

Funktionella arbetskläder och profilkläder. Letar du efter arbetskläder som tål tuffa tag och som verkligen fungerar? Bra och genomtänkta produkter helt enkelt. Då har du hittat rätt. Blåkläder har tillverkat arbetskläder sedan 1959. Vi köper in tyger, trådar och dragkedjor från världens främsta levantörer. Blåkläders drivkraft ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut.

Cresto konstruerar och utvecklar användarvänliga och innovativa fallskyddslösningar för arbete i fallriskmiljö. En betydande del av verksamheten utgörs av tjänster som utbildningar, service och installationer. Användarvänlig high-tech, innovation, kompetens, säkra och smarta lösningar, attraktiv design.

Gör professionella, snygga och bekväma arbetskläder som verkligen håller. De är designade av experter för att skydda dig från tuffa miljöer, smutsiga jobb och dåligt väder. Skapade för att du ska ha dina verktyg till hands, ge ett professionellt intryck och förmedla din personliga stil. Fristads arbetskläder berättar för omvärlden vem du är: ett proffs som inte nöjer sig med det näst bästa. Och det gör inte vi heller. Det är därför som vi fortsätter att förbättra våra arbetskläder och göra dem ännu mer funktionella, slitstarka, sköna och snygga att bära. Precis som du vill att de ska vara.

Har ett tydligt mål att utveckla arbetskläder som håller dig torr, varm och säker på jobbet. Vår grundare Kapten Helly Juell Hansen antog denna utmaning år 1877, när han var först med att utveckla vattentäta kläder för sjömän och fiskare.. Helly Hansen har sedan dess varit en pionjär inom utveckling av arbets och fritidskläder av hög kvalitet. Vår erfarenhet och kompetans ger oss möjlighet att formge och producera kläder anpassat till extrema arbetsituationer, där kvalitet och funktion spelar en direkt roll för trivsel, hälsa och säkerhet. I tillägg utvecklar, designar och framställer Helly Hansen skräddarsydda textil-produkter för en rad föremål.

James Harvest visste vad han gjorde. Han hade precisionens gåva och blev en amerikansk baseballhjälte av gigantiska mått. Han blev en legend som inte svek sin hemmapublik en enda gång under sin 11 år långa baseballkarriär. Varumärket James Harvest skapades i Chattanooga, Tennessee, i USA 1988. På 40-talet, efter andra världskriget, återupptogs turneringarna Major League Baseball. På grund av kriget, hade baseballen haft ett långt uppehåll. Baseball erhöll snabbt sin tidigare position som den största publiksporten i USA. Stora folkmassor följde med spänning Major League turneringarna, och favoritspelare blev stora namn som det pratades om i folkhemmen. Många såg till sina favoritspelare som hjältar.

Ett nytt sätt att se på arbetskläder. Varumärket L.Brador är uppstickaren som vågar utmana de traditionella arbetskläderna. Synen på arbetskläder har förändrats de senaste åren. Från en nödvändig uniform för hantverkare, har det blivit plagg som bärs med stolthet som också speglar bärarens personliga stil. Att kombinera ett nytt form- och designspråk med bibehållen kvalitet och säkerhet har varit ledstjärnan i utvecklandet av L.Brador. Devisen ”Designed to work” är en av grunderna för utvecklandet av nya plagg.

Står för stil och komfort. Ett namn som håller vad det lovar, när det gäller design, material och framför allt passform och funktion. Efter mer än 60 års erfarenhet av arbetskläder, levererar vi kläder för ett avspänt samspel mellan arbetslivets hårda krav. Med väl genomtänkta detaljer, blir arbetsdagen lite mer problemfri. Toni-Lee står också för hänsyn till miljön, många av våra tyger är Öko text certifierade. Öko tex står för att tyget inte innehåller några hälsofarliga eller skadliga ämnen. Frihet på jobbet, en självklarhet.

Tillverkar yrkes- och profilkläder samt importerar skyddsskor. Vi arbetar för att ta fram funktionella arbetskläder med noggrant utvalda material. Vi designar modellerna och utvecklar materialen i samarbete med våra fabriker för att kunna erbjuda marknaden bästa tänkbara produkter till ett gynnsamt pris. Vi kan även ta fram specialtillverkade kläder i mindre serier. Vi har agenturen för Skyddskor från Europas ledande tillverkare såsom COFRA och Panther-Uniflair.

driver utvecklingen av avancerade, mycket funktionella yrkeskläder för hantverkare, service och transport. Kalla det en passion. Snickers Workwear är en del av Hultafors Group - ett urval av förstklassiga varumärken som förbinder sig att hålla hantverkare i förgrunden. På alla sätt, en partner lita på. Företaget grundades i Sverige 1975 och har sedan dess expanderat kraftigt. Idag är Snickers Workwear ett av Europas ledande varumärken inom yrkeskläder och finns representerat i 20 länder. Vi har stor potential för fortsatt expansion och tillväxt. Vi kommer att fortsätta vår expansion på nya marknader.

Nyheter -