Arbetskläder
Nyhetsbrev
Kontakt
Arbetsbyxor.com
P & T i Solna AB
Råsundavägen 107
16950 Solna, Sweden

www.arbetsbyxor.com
08-730 58 00

Arbetsbyxor.com, nätbutik för arbetskläder

Vi på arbetsbyxor.com startade vår internetförsäljning av arbetskläder 2007.
Nu under 2011 har vi uppgraderat vår hemsida till en helt ny plattform vilket ger dig som kund en snabbare och mer överskådlig webbutik.

Idag kan vi även erbjuda ett mycket bredare utbud av arbetskläder vi saluför de flesta märken inom branschen såsom, Beckum, Björnkläder, Blåkläder, Fristads, HH Workwear, James Harvest, L.Brador, Snickers, Toni Lee, Top Swede, Tranemo workwear, Textilgruppen, Texstilgrossisten, Skyddsutrustning från Cresto, Skydda, etc.

Hos oss kan du alltid få ditt personliga tryck på dina arbetskläder då vi har tillgång till eget tryckeri. Reklam och profiltryck från Papper & Tryck Solna AB

Snabba leveranser
För att kunna expediera alla beställningar snabbt har vi ett stort sortiment av produkter på lager, samt ett bra samarbete med våra leverantörer med flera leveranser i veckan. För garanterad uleverans samma vecka, beställ innan tisdag morgon kl 10:00.

Personlig service
Önskar ni personlig service går det bra att besöka vår butik på Råsundavägen 107 i Solna. Här finner ni ett stort sortiment av arbetskläder och profilkläder.

Vi kan även hjälpa till med trycksaker reklam och marknadsföring. Hör gärna av dig till oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig. Våra öppettider är Måndag - Torsdag 8,00-17,00, Fredagar 8,00-15,00. Vi håller stängt för Lunch 11,45-12,30. Välkomna.

Problem med att beställa
Ring till oss så skall vi hjälpa till att guida dig igenom butiken eller
använd vår online hjälp, den finner du längst ned till höger på sidan.

Saknas produkter
Som kund har du mycket att säga till om. Vi tar tacksamt emot dina förslag på förbättringar då vi alltid strävar efter att göra vår hemsida bättre och mer
lättillgänglig för dig som kund.

Varmt välkommen,
du är viktig för oss och vi ska göra vårt bästa för att du ska vara nöjd.


Med vänlig hälsning
Arbetsbyxor.comNyheter -